shop Diksmuide

Met een UiTPAS kan je punten sparen aan de zuil bij de balie van het sportcomplex.

Wie met zijn UiTPAS recht heeft op kansentarief kan niet online reserveren, maar kan terecht bij de lesgever of via info@ifitsports.be.

Meer info over de UiTPAS en het kansentarief? Klik hier

Jouw 10-beurtenkaart of 20-beurtenkaart kan je zowel gebruiken voor de les pilates als voor de les fatburning. Per les gaat er een beurt af.

  1. Je beurtenkaart of lidkaart wordt bij verlies niet vervangen.
  1. Indien je je beurtenkaart of lidkaart niet bij hebt in de les of verloren bent, en je wenst toch deel te nemen betaal je € 9,- voor een losse beurt;

Eind juni, wanneer I-FIT het schooljaar afsluit, vervalt je beurtenkaart.

Ongebruikte beurten worden niet terugbetaald.

Wanneer er een nationale lockdown wordt opgelegd door de overheid, stellen wij alles in het werk om de lessen ‘tot bij jullie’ te brengen. We schakelen dan over op online lessen zodat iedereen kan blijven sporten. Daarnaast volgen we de richtlijnen van de veiligheidsraad en laten we onze lessen doorgaan met een deelnemersbeperking wanneer nodig. We werken dan volgens online inschrijvingen. Een lidkaart of beurtenkaart wordt niet terugbetaald wanneer er een lockdown plaatsvindt.

  1. Je beurtenkaart of lidkaart wordt nooit terugbetaald. Ook niet indien je al dan niet tijdelijk niet meer kan deelnemen aan de lessen (bijvoorbeeld door zwangerschap, ziekte, ongeval, gewijzigde uurregeling op het werk, etc.).;
  2. Je beurtenkaart of lidkaart is strikt persoonlijk en kan niet worden doorverkocht of doorgegeven aan derden;
  3. Je beurtenkaart of lidkaart vervalt telkens op het einde van het schooljaar. De kaart is slechts geldig voor het desbetreffende schooljaar.